Skip to main content
S-54
Preț
400,00 lei

INFORMAŢII TELEFONICE
(+373 22) 311 215 | 068 077 077

Varietățile umpluturii

De Fructe
Pandișpan alb însiropat, frişcă bătută, ananas, kiwi, portocale, struguri, grapefruit.
Smântânel
Blat cu miere, cremă de smântână, cu adaos de nuci.
Poveste
Pandișpan însiropat, cremă de ciocolată și unt.
Sancho cu căpșune
Pandișpan alb, cremă din smântână, cu adaos de căpșune.
Sancho cu vișine
Pandișpan  alb de ciocolată, cremă de smântână, cu adaos de vișine în suc propriu.
Orhideea
Pandispan cu unt, cu adaos de lapte condensat, cremă de smântână, mix din pomuşoare: coacază, zmeură, căpuşune.
Milchmädchen
Blat pe bază de lapte condensat, cremă cu mascarpone, cu adaos de nuci.
Miere și nuci
Blat cu miere, cremă de frişcă, adaos de nuci.
Mary
Pandişpan alb, sufleu din smântână cu adaos de căpuşune, zmeură.
Lesnaia Iagoda
Blat cu unt, cremă de smântână adaos de pomușoare: zmeură, coacăză și căpșună.
Deliciu cu vișine
Blat cu nucă şi bezea impregnat cu cremă de frişcă cu ciocolată și adaos de vișine.
Tiramisu
Compus din pandișpan alb și de ciocolată, biscuiți “Savojardi’’, împregnat cu sirop de cafea și brandy, cremă de frișcă cu cacao.
Royal
Pandişpan din unt cu cacao, cremă din smântână, vişine, sufleu cu adaos de ciocolată.
Tort Magic
Blaturi din aluat opărit, cremă de frișcă “Mascarpone”, vișine în suc propriu.
Deliciu
Blat cu nucă şi bezea impregnat cu cremă de frişcă cu ciocolată.
Smântânel cu vişine
Blat cu miere, cremă de smântână, vişine.
Şeherezada
Pandișpan de ciocolată smarca Colibri, blat de bezea cu arahide, cremă de frișcă cu lapte condensat.
Premier
Pandișpan cu ciocolată, blat de bezea şi arahide, cremă custard de frişcă cu migdale.
Printul Negru
Pandişpan de ciocolată impregnat cu lichior, cremă de frişcă bătută şi ciocolată.
Miere şi vişine
Blat cu miere, cremă de frişcă, vişine în suc propriu.
Pyanaya vishnya
Pandișpan de ciocolată impregnat cu sirop şi coniac, sufleu fin de frişcă cu vişine.
Caramelă
Pandişpan din unt împregnat cu cremă din unt şi cremă "Şarlott" cacao, blat de bezea cu arahide cu glazură din caramelă, ciocolată şi nuci.
Luceafărul cu vișine
Pandișpan alb și pandișpan de ciocolată, cremă de frișcă cu lapte condensat, vișine, nuci.