Skip to main content

Cum să alegi cea mai gustoasă și sănătoasă pască

30-03-2018
Cum să alegi cea mai gustoasă și sănătoasă pască
paste

Forfota sărbătorilor de Paște și zilele frumoase de primăvară ne inspiră la noi descoperiri și rețete neobișnuite. Cu toții știm că pasca și cozonacul de Paște sunt principalele delicii ale acestei sărbători luminoase. Prin urmare, am decis să vă ajutăm în alegerea celor mai gustoase și sănătoase copturi de Paște!

În magazinele din țară găsim multe dulciuri de Paște, ce au o perioadă de valabilitate mare (peste 3 luni). Cu toții știm că acest lucru se datorează compoziției acestor copturi, care de multe ori au diverși conservanți și agenți cancerigeni. Și acest lucru nu surprinde pe nimeni, având în vedere că producătorul își dorește să comercializeze produsele sale cât mai mult timp. Cu toate acestea, trebuie să subliniem că în Moldova există patiserii, care, țin la reputația lor și păstrează calitatea tradițională a produselor sale.

Colibri este lider pe piața produselor de patiserie din Moldova. Compania, de mai bine de 20 de ani, îmbunătățește rețetele sale pentru prăjiturile de Paște. Iubitorii de dulciuri din toată țara au dat preferință deliciilor de la Colibri.

Cozonacii de Paște nu fac o excepție. IMPORTANT este că aceste bunătăți au un termen de valabilitate de până la 14 zile! Și asta înseamnă că toate ingredientele din cozonaci sunt absolut naturale!

Patiserii Colibri își pot surprinde clienții cu rețetele clasice de cozonac și pască, care obțin noi gusturi și arome.

Specialitatea casei – cozonacul «Panettone» e pe gustul multor moldoveni. În perioada sărbătorilor de Paște, Colibri pregătește copturi pentru fiecare gust. La baza lor stau aluatul bine dospit și stafidele suculente.

Iar secretul gustului superb constă în varietatea de umpluturi: ciocolată, cireșe, mac, brânză de vaci, cacao, fructe confiate și alte ingrediente neașteptate și delicioase!

Toată gama de produse de la Colibri - torturi, biscuiți, prăjituri, cozonaci și pasca de Paște, poate fi achiziționată în majoritatea magazinelor din țară. 

Catalog 2021