Produs de import: “Bakir Emir”- lipie libaneză albă sau integrală
Gustul autentic al Orientului, acum pe mesele noastre – lipia libaneză “Bakir Emir” este produsă în România, pe utilaj libanez și după rețetă tradițională libaneză, ceea ce îi conferă savoarea originală. Coaptă în cuptor de piatră, pe vatră, la temperaturi de peste 400 °C, fără ulei, cu maiele naturale ce pastreazǎ textura ușoară și aerată, ideală pentru orice moment al zilei.

Gustul autentic al Orientului, acum pe mesele noastre – lipia libaneză “Bakir Emir” este produsă în România, pe utilaj libanez și după rețetă tradițională libaneză, ceea ce îi conferă savoarea originală. Coaptă în cuptor de piatră, pe vatră, la temperaturi de peste 400 °C, fără ulei, cu maiele naturale ce pastreazǎ textura ușoară și aerată, ideală pentru orice moment al zilei. Deși conține drojdie, dupǎ coacerea acesteia la temperaturi atât de înalte, drojdia devine inactivă.
Disponibilă în două variante delicioase – albă și integrală – pentru a răspunde tuturor preferințelor. Ambalată în atmosferă modificată, își menține prospețimea pânǎ la 40 de zile, fiind perfectă pentru preparate rapide, gustări sănătoase sau combinații culinare creative.
Bakir Emir – lipia libaneză autentică, importată direct pentru a aduce un strop de Orient în fiecare masă.
Disponibil acum în magazinele partenere!
